نقد و بررسی گوشی شیائومی Mi CC9
همه بعد از خریداری شرکت Meitu توسط شیائومی، منتظر رونمایی از آخرین گوشی هوشمند این شرکت چینی بودند. جالب اینجا است که شرکت Meitu توسعه دهنده نرم افزارهای موبایل مخصوص سلفی و زیبایی است در نتیجه همه بعد از این خرید، توقع بروز تحول در دوربین گوشیهای شیائومی را داشتند که همینطور هم شد! این شرکت پیش از خریده شدن توسط شیائومی یکی از شرکتهای محبوب بین چینیها بوده است که بسیاری از چینیها برای ویرایش تصاویرشان از نرم افزارهای ادیت و زیبایی آن استفاده میکردند. بعد از ادغام این دو شرکت سرانجام در تاریخ 2ام جولای محصول تازه تولید شده با نام شیائومی Mi CC9 معرفی و روانه بازار شد. در ادامه به نقد و بررسی گوشی Mi CC9 یا به عبارتی گوشی Mi Note 10 و ارائه مشخصات کامل آن میپردازیم.
این عرضه فقط منحصر به گوشی Mi CC9 نبوده و دو گوشی دیگر با نامهای Mi CC9E و Mi CC Meitu edition نیز همزمان با آن به بازار عرضه شد. گوشی Mi CC9 با نام گوشی شیائومی Mi N0te 10 نیز شناخته میشود.
ویژگیهای فنی گوشی شیائومی می نوت 10
- پردازنده اسنپدراگون SDM7 کوالکام 710 هشت هستهای 10 نانومتری
- واحد پردازش گرافیکی Adreno 616
- 6 گیگابایت رام LPDDR4 x 1886 مگاهرتز
- صفحه نمایش لمسی سوپر AMOLED با اندازه 6.39 اینچ
- صفحه فول اچ دی با ابعاد 1080×2340 پیکسلی (تراکم پیکسلی 403) و نسبت کنتراست 60,000:1، نسبت تصویر 19:5:9
- اشباع رنگی 430nit، شیشه گوریلا Corning
- کاور پشت باتری شیشهای
- حافظه 64/256 گیگابایتی UFS 2.1
- دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی، FOV 79.4، سنسور SONY IMX 586
- لنز اولترا واید 8 مگاپیکسلی
- سنسور عمقی 2 مگاپیکسلی
- دوربین جلو 32 مگاپیکسلی، f/2.0، 1.6 میکرومتر، پرتره کلاسیک Meitu، زیبایی 3D
- اسکنر اثر انگشت بر روی صفحه نسل 7ام
- دو سیم کارت (سایز سیم کارت نانو) + سوکت افزایش حافظه هیبریدی
- پشتیبانی از شبکه 3G، LTE، 4G و تماسهای VoLTE
- وای فای، بلوتوث 5.0، جی پی اس Single Band و قابلیت NFC
- باتری 4030 میلی آمپر، پشتیبانی از شارژ سریع ورژن 3.0، شارژ سریع 18 وات
- سنسورها: سنسور تشخیص فاصله اولتراسونیک، سنسور Under screen Ambient Light، موتور ویبره، شتاب سنج و فشار سنج
- جک صوتی 3.5 میلیمتری
- ورژن اندروید 9 Pie، MIUI 10.3
- پورت USB-C، UFS 2.1
- ابعاد 156.8 در74.5 در8.67 میلیمتر
- وزن 179 گرمی
طراحی گوشی شیائومی می سی سی 9
ظاهر بیرونی گوشی Xiaomi Mi CC9 بسیار شبیه نسخه Mi CC9 Meitu بوده و تنها تفاوت این دو گوشی ظرفیت حافظه آنها است. البته تفاوت ظاهری بسیار کوچکی وجود دارد آن هم لوگوی شرکت شیائومی است که در پشت CC9 نقش بسته ولی در پشت گوشی نسخه Meitu هیچ اثری از لوگوی این شرکت نیست. گوشی به راحتی در دست جا شده و ظاهر بسیار زیبا و ورزشی دارد. یکی از جدیدترین امتیازات این گوشی درگاه افزایش حافظه و مخصوص قرار دادن SD کارت است که شاید بسیاری از کاربران به آن علاقمند باشند. همانطور که در قسمت توضیحات هم گفتیم، شیشه حفاظ گوشی از جنس گوریلا گلس 5 Corning بوده که کاملاً مشابه Mi 9T است. اما اگر میخواهید ایمنی آن را بیش از پیش افزایش دهید، خرید لوازم جانبی گوشی شیائومی Xiaomi Mi Note 10 را از دست ندهید.
تصویر و صدا گوشی Mi CC9
از آن جایی که صفحه نمایش AMOLED سامسونگ بر روی گوشی می سی سی 9 نصب شده، به همین خاطر توقع ما از تصویر و صفحه نمایش آن بسیار بالا بود. البته توقعمان کاملاً به جا بود، صفحه نمایش Full HD این گوشی تازه شیائومی در رندر تصاویر، ویدئو و عکسها فوق العاده عمل میکند. بعد از آنباکس گوشی، چندین فیلم با آن تماشا کردیم که باید بگوییم دقت تصویر بسیار بالایی داشته و کوچکترین جزئیات را با تماشای فیلم با کیفیت 4K خواهید دید.
هر چقدر از صدا تعریف کنیم نیز کم گفتیم، صدا فوق العاده بود و با قرار دادن صدا روی آخرین میزان، صدا خیلی خیلی بلند میشد. هرچند که کیفیت صدا استریو نبود ولی بازهم هنگام بازی کردن متوجه صدای فوق العاده خوب و واضح آن میشدیم. میتوانیم به جرأت بگوییم صدای گوشی می سی سی 9 بسیار بلندتر از می 9 بود. اتصالات هدست بلوتوث نیز بدون هیچ مشکلی انجام شد، فقط به خاطر داشته باشید که قبل از راه اندازی بازی روی این گوشی حتماً از قسمت security app، قابلیت Mi game turbo Mode ورژن 2 را فعال کنید.
فرمتهای صوتی که توسط گوشی Mi CC9 پشتیبانی میشوند شامل موارد زیر میشوند:
PCM، AAC/ AAC+/ eAAC+، MP3، AMR-NB و WB، FLAC، WAV و دیگر فرمتهای صوتی
جک هدفون 3.5 میلیمتری، کیفیت صدای High resolution
فرمتهای ویدئویی که توسط گوشی Mi CC9 پشتیبانی میشوند شامل موارد زیر هستند:
- MP5
- XVID
- M4V
- MKV
- APE
- AAC
- FLAC
- AMR
- WAV
- MP3
دوربین Mi CC9
دوربین سلفی Mi CC9 بدون شک یکی از بهترین دوربینهایی است که تاحالا گوشیهای شرکت شیائومی به خود دیده است. نباید به راحتی از دوربین جلویی این گوشی رد شد، زیرا این دوربین فقط 32 مگاپیکسل نیست! بلکه دوربین این گوشی قابلیتی دارد که زیباترین عکسهای عمرتان را خواهد انداخت. دوربین پشت گوشی هم با کیفیت 48 مگاپیکسلی حرفی برای گفتن باقی نمیگذارد و میتوانید هرجا و در هر نوری که دلتان خواست عکسهای خارق العادهای خلق کنید.
پردازنده گوشی شیائومی می سی سی 9
ظاهراً شرکت شیائومی بعد از تولید گوشی Redmi K20 با پردازنده اسنپ دراگون 730 یک قدم عقب نشینی داشته و حالا گوشی شیائومی Mi CC9 را با پردازنده اسنپ دراگون 710 روانه بازار کرده است. البته نکته بسیار مهم در انتخاب این پردازنده این است که مخاطب و بیشترین خریدار این گوشیهای مخصوص سلفی، بدون شک خانمها خواهند بود در نتیجه زیاد اهل بازیهای سنگین نبوده و اسنپ دراگون 710 به اصطلاح کار آنها را راه خواهد انداخت.
به راحتی میتوانید با استفاده از پردازنده 710 اسنپ دراگون، چندین کار را به صورت همزمان روی گوشیتان انجام داده و اپلیکیشنهای متعددی را اجرا کنید. حتی زمانی که دو بازی PUBG و NBA2k19 که هر دو بازیهای سنگینی به حساب میآیند را روی این گوشی اجرا کردیم بازهم شاهد بروز مشکل خاصی نبودیم.
باتری و شارژ گوشی Xiaomi می سی سی 9
گوشی می سی سی 9 از قابلیت شارژ سریع ورژن 4.0 پشتیبانی کرده و میتوان آن را با سرعت 18 وات شارژ کرد. به عنوان مثال شارژ کردن این گوشی روی 19% و رساندن آن به 100% حدود 1 و 29 دقیقه طول کشید که این میزان برای یک گوشی هوشمند با ظرفیت 4030 میلی آمپر، زمان خوبی به حساب میآید. اگر میزان استفاده روزانهتان نرمال باشد، این گوشی روزی تنها یک بار نیاز به شارژ داشته و نیازی به چندین بار شارژ کردن آن نخواهید داشت.
نتیجه گیری
گوشی شیائومی می سی سی 9 یکی از گوشیهای فوقالعاده بازار برای علاقمندان به سلفی و نرم افزارهای ویرایش عکس به حساب میآید. یکی دیگر از وسوسههای خرید این گوشی هوشمند قیمت مناسب 400 دلاری آن است که با توجه به امکانات بسیار راضی کننده است.
اینطور که پیداست شرکت شیائومی بعد از خرید شرکت Meitu قصد کار کردن و حرفهایتر کردن دوربینهای خود را داشته و قویتر کردن دوربین را یکی از راههای کنار زدن رقبای هم سطح خود میداند.